Jsou lidé, kteří si přejí mít opravdu velikou zahradu, a to hlavně z toho důvodu, aby tam mohli pěstovat ovoce a zeleninu, nebo aby tam také mohli mít opravdu spoustu zvířat, protože když chcete mít velká zvířata, tak samozřejmě taky na to musíte mít dostatek prostoru. Nebýt prostoru, tak by to potom bylo opravdu hodně smutné. Já sama jsem si řekla, že kdybych mohla mít veliký dům a velikou zahradu, že bych určitě měla slepice a husy také moje sestra. Vždycky si přála mít ovce anebo koně. Tohle samozřejmě ano, i když moje sestra už má velikou zahradu a má téměř statek, tak stejně ovce nebo koně nemá, protože její partner prý nic takového nechce.

Také bych si přála koně.

Je to škoda. Kdybych já měla mít možnost, abych měla taková zvířata, která si přeji, tak bych byla opravdu nadšená. Byla bych opravdu v sedmém nebi. Jenomže bohužel na tohle nemám čas ani finance. Vlastně by to byla opravdu velká ztráta času a myslím si, že moje zvířata by trpěla, protože by měla nedostatek mé pozornosti. A předpokládám, že opravdu každé zvíře by chtělo mít dostatek pozornosti od svého majitele, a to hlavně kůň, protože kůň je takové velice kontaktní zvíře a je nerad sám. Říká se, že když máte koně, tak byste mu měli pořídit nějakého kamaráda.

Ovečky jsou roztomilá zvířata.

Nemusí to být zrovna další kůň, ale klidně i ovce nebo koza. Tak na to má alespoň moje kamarádka, ale kamarádka říkala, že její veliká zahrada zase vypadá opravdu v katastrofálním stavu, protože má koně a ovci a říkala, že když ti dva vyvádějí u ní na zahradě, tak ta zahrada vypadá opravdu jako po boji. Já tomuhle věřím, protože když mi posílala fotografie, jak to u nich na zahradě vypadá, tak se mi skoro chtělo brečet. A dříve to byla tak krásná zahrada, opravdu tolik zeleně a květin a tolik ovoce a zeleniny. Jenomže co má koně a ovci, tak tohle všechno šlo opravdu do kytek.